Menyer, ingrediensförteckning, butik

Matsedlar

klicka på besticken   
 för att beställa   

 

Att tänka på när du beställer:
Dessert-  ingår till lunch och middag för alla portioner. För A-kost, lakto-ovo-vegetarisk kost, grov paté och gluten- och laktosfri kost beställs dessert separat.
Mellanmål -Det ingår ett mellanmål till varje patient per dag. Detta beställs separat.
Råkost -Råkost ingår till varje måltid. Det finns två olika råkoster att beställa per dag.  

Dokument Kategori
E-kost 20 april - 12 juli v. 17-28.pdf 1 E-kost och önskekost
Önskekostmeny Södertälje from v 23 2018.pdf 1 E-kost och önskekost
Mellanmålsmeny v 10-21.pdf 2 Normalkost
Mellanmålsmeny v 22.pdf 2 Normalkost
Råkostmeny.pdf 2 Normalkost
A-kost enportion Södertälje v 23-24.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kost enportion Södertälje v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 23-24.xlsx 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 25 MIDSOMMAR.xlsx 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kostmeny flerportion v 23-24.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kostmeny flerportion v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Lakto-ovo-vegetarisk v 23-24.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Lakto-ovo-vegetarisk v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
LF GF Södertälje v 23-24.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
LF GF Södertälje v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Mellanmålsmeny v 23-35.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Södertälje Dessertmeny v 23-24.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Södertälje Dessertmeny v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Gelékost 2020.pdf 3 Specialkoster
Stående enveckasmeny flytande kost.pdf 3 Specialkoster