Menyer, ingrediensförteckning, butik

Matsedlar

klicka på besticken   
 för att beställa   

 

Att tänka på när du beställer:
Dessert-  ingår till lunch och middag för alla portioner. För A-kost, lakto-ovo-vegetarisk kost, grov paté och gluten- och laktosfri kost beställs dessert separat.
Mellanmål -Det ingår ett mellanmål till varje patient per dag. Detta beställs separat.
Råkost -Råkost ingår till varje måltid. Det finns två olika råkoster att beställa per dag.  

Dokument Kategori
E-kost 25 februari - 19 maj v.9-20.pdf 1 E-kost och önskekost
E-kost 28 januari - 24 februari v5-8.pdf 1 E-kost och önskekost
Önskekostmeny Södertälje from v 23 2018.pdf 1 E-kost och önskekost
Mellanmålsmeny v 10-22 2019.pdf 2 Normalkost
Råkostmeny.pdf 2 Normalkost
A-kost enportion Södertälje v 8-9.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 8-9.xlsx 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kostmeny flerportion v 8-9.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
Lakto-ovo-vegetarisk v8-9.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
LF GF Södertälje v8-9.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
Södertälje Dessertmeny v8-9.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kost enportion Södertälje v 10-11.pdf 2 Normalkost > Vårmeny v. 10-22
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 10-11.xlsx 2 Normalkost > Vårmeny v. 10-22
A-kostmeny flerportion v 10-11.pdf 2 Normalkost > Vårmeny v. 10-22
Lakto-ovo-vegetarisk v10-11.pdf 2 Normalkost > Vårmeny v. 10-22
LF GF Södertälje v10-11.pdf 2 Normalkost > Vårmeny v. 10-22
Södertälje Dessertmeny v10-11.pdf 2 Normalkost > Vårmeny v. 10-22
Flytande kost stående meny from v.49.pdf 3 Specialkoster
Gelé kost 3 veckor.pdf 3 Specialkoster