Menyer, ingrediensförteckning, butik

Matsedlar

klicka på besticken   
 för att beställa   

 

Att tänka på när du beställer:
Dessert-  ingår till lunch och middag för alla portioner. För A-kost, lakto-ovo-vegetarisk kost, grov paté och gluten- och laktosfri kost beställs dessert separat.
Mellanmål -Det ingår ett mellanmål till varje patient per dag. Detta beställs separat.
Råkost -Råkost ingår till varje måltid. Det finns två olika råkoster att beställa per dag.  

Dokument Kategori
E-kost 4 november - 26 januari v 45-4.pdf 1 E-kost och önskekost
Önskekostmeny Södertälje from v 23 2018.pdf 1 E-kost och önskekost
Mellanmålsmeny v 36-49 NY.pdf 2 Normalkost
Mellanmålsmeny v 49-9.pdf 2 Normalkost
Råkostmeny.pdf 2 Normalkost
A-kost enportion Södertälje v 49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kost enportion Södertälje v 52-1 JUL & NYÅR.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 49-51.xlsx 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 52-1 JUL & NYÅR.xlsx 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kostmeny flerportion v 49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
A-kostmeny flerportion v 52-1 JUL & NYÅR.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
Lakto-ovo-vegetarisk v49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
Lakto-ovo-vegetarisk v52-1 JUL & NYÅR.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
LF GF Södertälje v49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
LF GF Södertälje v52-1 JUL & NYÅR.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
Södertälje Dessertmeny v49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
Södertälje Dessertmeny v52-1 JUL & NYÅR.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-9
Flytande kost stående meny from v.49.pdf 3 Specialkoster
Gelé kost 3 veckor.pdf 3 Specialkoster