Menyer, ingrediensförteckning, butik

Matsedlar

klicka på besticken   
 för att beställa   

 

Att tänka på när du beställer:
Dessert-  ingår till lunch och middag för alla portioner. För A-kost, lakto-ovo-vegetarisk kost, grov paté och gluten- och laktosfri kost beställs dessert separat.
Mellanmål -Det ingår ett mellanmål till varje patient per dag. Detta beställs separat.
Råkost -Råkost ingår till varje måltid. Det finns två olika råkoster att beställa per dag.  

Dokument Kategori
E-kost 5 oktober - 27 december v. 41-52.pdf 1 E-kost och önskekost
Önskekostmeny Södertälje from v 23 2018.pdf 1 E-kost och önskekost
Mellanmålsmeny v 36-48.pdf 2 Normalkost
Mellanmålsmeny v 49-8.pdf 2 Normalkost
Råkostmeny.pdf 2 Normalkost
A-kost enportion Södertälje v 47-48.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 47-48.xlsx 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
A-kostmeny flerportion v 47-48.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
Lakto-ovo-vegetarisk v 47-48.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
LF GF Södertälje v 47-48.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
Södertälje Dessertmeny v 47-48.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
A-kost enportion Södertälje v 49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
A-kost enportion Södertälje v 52-1.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 49-51.xlsx 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 52-1.xlsx 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
A-kostmeny flerportion v 49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
A-kostmeny flerportion v 52-1.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
Lakto-ovo-vegetarisk v 49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
Lakto-ovo-vegetarisk v 52-1.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
LF GF Södertälje v 49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
LF GF Södertälje v 52-1.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
Mellanmålsmeny v 49-8.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
Södertälje Dessertmeny v 49-51.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
Södertälje Dessertmeny v 52-1.pdf 2 Normalkost > Vintermeny v. 49-8
Gelékost 2020.pdf 3 Specialkoster
Stående enveckasmeny flytande kost.pdf 3 Specialkoster