Menyer, ingrediensförteckning, butik

Matsedlar

klicka på besticken   
 för att beställa   

 

Att tänka på när du beställer:
Dessert-  ingår till lunch och middag för alla portioner. För A-kost, lakto-ovo-vegetarisk kost, grov paté och gluten- och laktosfri kost beställs dessert separat.
Mellanmål -Det ingår ett mellanmål till varje patient per dag. Detta beställs separat.
Råkost -Råkost ingår till varje måltid. Det finns två olika råkoster att beställa per dag.  

Dokument Kategori
E-kost 13 juli - 4 oktober v. 29-40.pdf 1 E-kost och önskekost
NY E-kost 20 april - 12 juli v. 17-28.pdf 1 E-kost och önskekost
Önskekostmeny Södertälje from v 23 2018.pdf 1 E-kost och önskekost
Mellanmålsmeny v 23-35.pdf 2 Normalkost
Mellanmålsmeny v 36-48.pdf 2 Normalkost
Råkostmeny.pdf 2 Normalkost
A-kost enportion Södertälje v 36-40.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 36-40.xlsx 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
A-kostmeny flerportion v 36-40.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
Lakto-ovo-vegetarisk v 36-40.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
LF GF Södertälje v 36-40.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
Södertälje Dessertmeny v 36-40.pdf 2 Normalkost > Höstmeny v. 36-48
A-kost enportion Södertälje v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kost enportion Södertälje v 26-35.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 25 MIDSOMMAR.xlsx 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kost Söd dagsmeny (Excelformat) v 26-35.xlsx 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kostmeny flerportion v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
A-kostmeny flerportion v 26-35.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Lakto-ovo-vegetarisk v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Lakto-ovo-vegetarisk v 26-35.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
LF GF Södertälje v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
LF GF Södertälje v 26-35.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Södertälje Dessertmeny v 25 MIDSOMMAR.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Södertälje Dessertmeny v 26-35.pdf 2 Normalkost > Sommarmeny v. 23-35
Gelékost 2020.pdf 3 Specialkoster
Stående enveckasmeny flytande kost.pdf 3 Specialkoster