Patientkost Region Stockholm
Logga in
Karolinska universitetssjukhuset
Hem
Menyer, ingrediensförteckning, butik
Kontakt och information Huddinge
Protokoll - Forum för patientmat
Butiksvaror
Matsedlar
Kostpärm
1 Webbeställning
2 Kostnyckel samt energiguiden
3 Förvaring och tillagning
4 Grundkoster
5 Kost med förändrad konsistens
6 Specialkoster
7 Kost och näringslära
8 Måltidsordning
9 Måltidsmiljö
10 Aptit
11 Förvaring och hantering av livsmedel
12 Frukost, lunch, middag, mellanmål
13 Förslag och recept på frukost och mellanmål
14 Kosttillägg och sondnäring
Kostpärm
1-3 Sodexospecifik information
4-14 Allmän information om och kring kost
Webbeställning
Kostnyckel samt Energiguide
Förvaring och hantering av kost
Grundkoster
Kost med förändrad konistens
Specialkoster
Kost och näringslära
Måltidsordning
Måltidsmiljö
Aptit
Förvaring och hantering av livsmedel
Frukost, lunch, mellanmål och middag
Förslag och recept på frukost och mellanmål
Kosttillägg och sondnäring