Meny v 30


   

Vi serverar även olika typer av mackor, pajer och härliga sallader.

 
 
 
 Vecka 30   MÅNDAG



Traditionell

 

Panerad flundra med tartarsås och kokt potatis

Alternativ traditionell

 

Kycklinggryta med minilök, bacon och champinjoner,
serveras med ris




    TISDAG



Traditionell

 

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

Modern

 

Ugnsbakad hokifilé med rostad paprikasås och
äppel- & curryris




    ONSDAG



Traditionell

 

Bohusgryta på kummel, räkor och rotfrukter, serveras med ris

Internationell

 

Gulaorou - Sojastekt fläsk på Kantonesiskt vis, serveras med jasminris (Kina)




    TORSDAG



Traditionell

 

Fisksoppa med aioli, samt pannkakor med sylt och grädde

Modern

 

Ugnsstekt kycklinglårfilé smaksatt med persillade samt
syrlig cellentanisallad




    FREDAG



Traditionell

 

Pannbiff med bearnaisesås och råstekt potatis

Alternativ traditionell

 

Lättrimmad sejfilé med kapris, rödbetor, brynt smörsås samt färskpotatis


Varmt välkommen!

Gratinerad sejfilet med dill och löksås,kokt färskpotatis