Köket Senior har sikte på att skapa en riktigt god helhetsupplevelse för varje enskild gäst – varje dag. Våra kockar lagar välsmakande måltider med stort engagemang om de äldres välbefinnande. Fokus i erbjudandet är att erbjuda mat som våra seniorgäster tycker om och som bidrar till att de bevarar en god mathälsa.  .

Det Goda Köket

Måltidsstunden ska vara en stund att längta till. Vi gör vårt yttersta för att bjuda på omtänksam service och äkta matglädje, såväl till vardag som till mer festliga tillfällen. 

Maten är lagad från grunden av färska råvaror som omvandlas till nyttiga och välsmakande maträtter. I centrum står alltid den goda smaken med tonvikt på traditionella rätter som känns igen och väcker minnen till liv.

Guldkant i tillvaron

Trygghet är viktigt för äldre människor, men vi tror att alla har ett behov av förnyelse och variation. Därför bjuder Köket Senior även på små överraskningar som sätter en guldkant på tillvaron. Vi firar inte bara de vanliga helgdagarna och högtiderna som följer under året, utan bjuder också på små aptitretare och guldkantade överraskningar för att förgylla helt vanliga dagar.
En stund att längta till!  

 

 

 

 

 

 

 

 


Ytterligare information om Äldremåltider, Sodexo Senior >