Menyer, ingrediensförteckning, butik

Kontakt och information Huddinge

Kost
Frågor kring kost och portioner, kontakta servicenummer eller patientservicechef

Butik
Frågor kring butik kontakta butiksansvarig.

Felanmälan av kylskåp, frysar, mikrougnar,  ugnar, kantinvagnar och diskvagnar  från Sodexo
Sodexo tillhandahåller och ansvarar för den utrustning avdelningen ska använda för förvaring och tillagning av patientmat. Rengöring och underhåll som t ex avfrostning ansvarar avdelningen för. När utrustningen inte fungerar som den ska; kontakta i första hand patientservicechefen, i andra hand ring på det servicenummer ni har till Sodexo på sjukhuset.


Karolinska sjukhuset, Huddinge
Servicenummer 08-585 800 40, alla dagar 0800-1600
Patientservicechef 08-5788 5990, vardagar 0800-1600

Butiksfrågor
Butiksansvarig tel 08-5788 4066, vardagar 0800-1600