Menyer, ingrediensförteckning, butik

Kontakt och information Huddinge

Kost
Frågor kring kost och portioner, kontakta servicenummer eller patientservicechef.

Butik
Frågor kring butik kontakta butiksansvarig.

Felanmälan av kylskåp, frysar, mikrougnar,  ugnar, kantinvagnar och diskvagnar  från Sodexo
Sodexo tillhandahåller och ansvarar för den utrustning avdelningen ska använda för förvaring och tillagning av patientmat. Rengöring och underhåll som t ex avfrostning ansvarar avdelningen för. När utrustningen inte fungerar som den ska; kontakta i första hand patientservicechefen, i andra hand ring på det servicenummer ni har till Sodexo på sjukhuset.

 


Karolinska sjukhuset, Huddinge
Servicenummer 08-5858 0040, alla dagar 08.00-16.00
Patientservicechef 076-502 5990, vardagar 08.00-16.00

Butiksfrågor
Butiksansvarig tel 076-502 3414, vardagar 08.00-16.00