Menyer, ingrediensförteckning, butik

Matsedlar

Se information om beställning under menyerna 

Dokument Kategori
Råkostmeny Karolinska Huddinge.pdf 0 Stående menyer
Salladsmeny Karolinska.pdf 0 Stående menyer
A-kost (SoFresh) v 26-35.pdf 2020 > 1 Normalkost
A-kost (SoFresh) v 36-40.pdf 2020 > 1 Normalkost
A-kost flerportion v 26-35.pdf 2020 > 1 Normalkost
A-kost flerportion v 36-40.pdf 2020 > 1 Normalkost
Barnkost v 26-35.pdf 2020 > 1 Normalkost
Barnkost v 36-40.pdf 2020 > 1 Normalkost
Dessertmeny v 26-35.pdf 2020 > 1 Normalkost
Dessertmeny v 36-40.pdf 2020 > 1 Normalkost
E-kost 13 juli - 4 oktober v. 29-40.pdf 2020 > 1 Normalkost
Lakto-ovo-vegeterisk meny v 26-35.pdf 2020 > 1 Normalkost
Lakto-ovo-vegeterisk meny v 36-40.pdf 2020 > 1 Normalkost
LF GF Karolinska v 26-35.pdf 2020 > 1 Normalkost
LF GF Karolinska v 36-40.pdf 2020 > 1 Normalkost
NY E-kost 20 april - 12 juli v. 17-28.pdf 2020 > 1 Normalkost
Önskekostmeny from v 23 2018.pdf 2020 > 1 Normalkost
Veganmeny 2020.pdf 2020 > 1 Normalkost
Gelé-kost.pdf 2020 > 2 Konsistensanpassad kost
Karolinska Grov Pate v 26-35.pdf 2020 > 2 Konsistensanpassad kost
Karolinska Grov Pate v 36-40.pdf 2020 > 2 Konsistensanpassad kost
Stående enveckasmeny flytande kost.pdf 2020 > 2 Konsistensanpassad kost
Timbal Karolinska v 25 MIDSOMMAR.pdf 2020 > 2 Konsistensanpassad kost
Timbal Karolinska v 26-35.pdf 2020 > 2 Konsistensanpassad kost
Timbal Karolinska v 36-40.pdf 2020 > 2 Konsistensanpassad kost


Att tänka på när du beställer:

Dessert  Dessert ingår till lunch och middag för alla portioner. För A-kost, lakto-ovo-vegetarisk kost, och barnkost beställs dessert separat. Varje dag kan man välja mellan två olika lagade desserter, två osötade desserter eller frukt.
Råkost Råkost ingår till varje måltid för de flesta kosterna. Det finns två olika råkoster att beställa per dag. Alternativ 1 är ett skonsammare alternativ baserat på isbergssallad och alternativ 2 kan bestå av ex vitkålssallad eller rårivna morötter
E-kost Varje dag finns sju förrätter, sju huvudrätter och sju desserter att välja mellan på menyn. För att få en komplett måltid ska patienten äta tre rätter. Man kan då välja välja fritt mellan de 21 alternativ som finns ex önskar patenten tre desserter så beställer man detta.

Kostnyckel
- Enportion
- Flerportion 

citron

Uppvärmningsanvisning
Här finner ni länkar till instruktioner om tillagningsanvisningar för SoFreshrätter samt Uppvärmningsanvisningar för Cook Chill rätter (övriga enportionsmåltider)

 

 

 

klicka på besticken  
 för att beställa